Soft Touch® Rosa handsken

 
Soft Touch® Rosa handsken (BRO-S-1101)
Typ PU handskar
Kategori II
Funktion Monteringshandskar
Material Syntetiskt mockaläder, spandex, meshtyg
Förpackning 12/120
Egenskaper Bekväm, mycket god ventilation
Storlekar 7-11
StandardEN 388:2003 (2221)
EN 420
 PRODUKTBLAD SVENSKA
StorleksGuide


Soft Touch® Rosa handsken (BRO-S-1101)

Soft Touch® Rosa handsken har tagits fram i samarbete med BRO för Bröstcancerfonden. För varje sålt par går 5 kronor direkt till Bröstcancerfonden för kampen mot bröstcancer.

Rosa handsken är en godkänd skydds- och arbetshandske sydd i ett syntetiskt mockaläder i innerhand med ovanhand i spandex. En stor yta på halva ovanhanden har en mesh för effektiv ventilation. Förstärkta pekfingrar och tumme i greppet för längre livslängd. Elastiskt tyg mellan fingrarna för ökad passform och smidighet. Insydda skumplattor i innerhanden ger ökad komfort samt viss stötdämpning och vibrationsskydd. Detaljer i rosa färg med rosa bandet-loggan fastsytt ovanför handleden. Rekommenderas för personer som är överkänsliga mot krom. En riktigt bra monteringshandske som visar att man har tagit ställning.

Bröstcancer är kvinnans vanligaste cancer och utgör cirka en tredjedel av all cancer som drabbar kvinnor. Två av tre fall upptäcks med mammografi. Varje år drabbas fler än 8 000 kvinnor i Sverige, vilket innebär att varje timme diagnostiseras en kvinna för bröstcancer. Forskningen behöver mer resurser för viktig klinisk forskning, information och stöd till bröstcancerdrabbade och deras familjer. Läs mer på www.bro.se.

Klicka på ikonerna nedan för mer information

 
 
 
CE
EN 388:2003
Mekaniska risker
2221
Kategori II
Medelriskskydd
EN 420
Allmänna krav
 
Denna handsken är kromfri Denna handsken är kromfri
 
Handsken är sydd i syntetiskt läder  Handsken är sydd i syntetiskt läder
CE CE
EN 388:2003
Mekaniska risker
2221
Kategori II
Medelriskskydd
EN 420
Allmänna krav
   PRODUKTBLAD SVENSKA
  StorleksGuide